Söndag 20 juni

Petra red Kråklund och jag och Johanna cyklade med. Bara för att vi var ute just då så mötte vi en traktor med fetaste harven, en ryttare med hund och gräsklipparen. Men Savanne tog det bra, var mer rädd för stenar och träd tror jag! Hon red lite fram och tillbaka där och fick rida skogsvägen hem, för att få lära sig lite mer ridvägar. Han var dock lite stressad, så hon tog några varv på banan i skritt och trav för att varva ner.

Petra fick gå med honom, jag cyklade och Johanna gick hon också. Vi gick ner i gropen, och Petra sprang lite grann med honom. Sedan gick vi ner på "banan" och han fick hoppa lite. I början lyfte han inte ens på fötterna, men efter ett tag vaknade han och började hoppa på riktigt. Någon som blev trött var Petra. Någon som inte blev speciellt trött var Brinne! Såklart!

Mötte ett rådjur på nervägen och en älg på hemvägen. Brinne såg dem inte, så det blev inge stirra så ögonen ploppar ut ur skallen i alla fall! Imorgon blire doktorn, hoppas att han håller sig i skinnet, och inte utanför.... Tveksamt.... Tur att det finns lugnande medel.

 

/Rebecca


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0