Första ridturen

Efter att ha väntat på A i typ hundra år, som lätt va segast i världshistorien, så bar det upp till stallet och hämta in hästarna från hagen! Borstade o sadlade Joddan och så kom den stora frågan hur jag skulle komma upp på smidigast sätt. Tillslut tog ja pallen på högersidan och bara la över benet och skjö ifrån, tack gode gud att hon är C-ponny :)

Det kändes verkligen jättekonstigt i början, att ha benet i den vinkeln, men kom snabbt in i det. Efter ett tag kändes det inte alls, utan var som vanligt, bara att jag var vääääldigt försiktig. Kunde i alla fall använda vänsterbenet lite grann, testade att flytta henne lite över vägen, men det märks hur sjukt lite muskler jag egentligen har. Det kommer att ta sjukligt lång tid att bygga upp dem igen...

Red i ungefär en halvtimme, och det kändes verkligen, ska bli spännande att se vilken träningsvärk jag har imorgon hahah!

/Rebecca

Bilder från gropen

Här kommer lite bilder från när tjejerna red i gropen! :D Och bakom den grymt snygga smilisen finns en Jessica som inte vill ha sitt fejs med här i bloggen!










































ENJOY!!

/Rebecca

Bilder





















och nu lite andra welshar...
















































/Rebecca

Welsh riks

Gårdagen bjöd på omtalade och efterlängtade Welsh riks i Skara på Axvalla travbana.
Jag och Marielle kom till stallet runt sex och då var det bara att börja borsta ponnyn och packa. Tjugo i sju gick transporten från Linnebäck. Det tog ungefär 2 timmat att åka, och när vi kom fram mötte vi upp Jessica med familj som åkt i egen bil.

Vi hade hyrt en box som tur var, så det var bara att lasta in honom och packa in alla grejjer i stallet. Dagen bjöd i alla fall på väldigt dåliga tidsplanerare, så Brinne fick gå gå runt och vänta på sin tur vääääldigt länge. Tillslut var det i alla fall hans tur, och han var den enda welsh av cobtyp valacken, så han var ensam i ringen, vilket var väldigt tur eftersom han var lite på tårna. Han visade sig vara väldigt fin, och vann guld, alltså fick han över 40 poäng. Tyvärr fick man inte något protokoll så man fick se vad han fick för poäng exakt.

Sen gick han i alla fall vidare, tror han tävlade mot alla welsh av cobtyp som vunnit guld om jag fattade det rätt. Där vann han inget, men han skötte sig jättebra. Sedan gick han också vidare till ännu en klass, och tävlade mot alla valacker som vunnit guld. Såklart så var denna klass sist på dagen, så blev väldigt mycket väntan. Han vann inget i denna klass heller, men han uppförde sig även här hur bra som helst.

Jag är så stolt över den lilla skrutten, det var mer än vad vi hade kunnat hoppas på på hans första tävling han varit på. Och att han skötte sig så bra var helt otroligt.

Det var en dam som frågade vilken ponny vi hade, och vi svarade att vi hade den bruna i tredje boxen från höger, och hon säger "Ååh den lilla snälla ponnyn". Det är knappast det han är hemma hahaha ;) Men han var en av de lugnaste i stallet i alla fall, och det är verkligen jätteroligt och skönt att han betedde sig så himla bra !!

Transporten kom hem vid nio tiden så Brinne fick sig en ordentlig resa kan jag lova. Men det var nog väldigt nyttigt för honom, det är dax att växa upp nu!

Bilder kommer sen, jag lovar :D

/Rebecca

Massa bilder!

 


















grishäst!!











ENJOY!


RSS 2.0