Ett litet break kan man säga

Är förvånad att jag fortfarande har några läsare i alla fall varje dag. Men eftersom jag inte är så fit for fight så kommer denna blogg ligga nere ett tag. För ser ingen vits med att driva en hästblogg när jag ligger hemma i min säng, eller ska jag skriva om alla hästar som jag ser på Tv? Vilket inte är så många, nu för tiden visar de enbart biljard och curling, dåliga dockysåpor från 150 år tillbaka och sjukligt dåliga barnprogram.

Aja, kanske om några veckor så börjar jag med bloggen igen, kanske typ reklamerar på Facebook eller något. Hade bra så länge, mina kära läsare.

/Rebecca

Fredag 2 april

och


Tog en promenad med grabbarna, och tränade att gå förbi varandra när den ena stod still, gå bort från varandra och allt annat man kan komma på. Bara för att träna liksom. De var jätteduktiga faktiskt. Sen i slutet så hoppade jag upp och red en sväng på Brinne, men jag var nog den som var spänd idag, hade ingen bra dag. Men hatar när jag ska fega sådär. Men han skötte sig bra, inge bock alls. Helt okej dag!

Savanne fick vila idag.

Var på Eklunda idag också på hingstvisning, sjukligt snygga killar! Bilder kommer om jag orkar ;)

/Rebecca


Torsdag 1 april

Idag vet jag inte riktigt vad som flög i Savve, äkta vårkänslor skulle jag tro. När jag skulle trava ville han bara galoppera hela tiden, och hör och häpna, han hoppade över vattenpölarna, och jag kan lova att Savve inte är den som hoppar i första taget... Sedan när vi skulle galoppera hemåt så fick han spel och stack iväg i världens fart. När jag försökte samla upp honom och bromsa så började han bocka som en tok, i nerförsbacke och drog iväg igen. Varje gång jag försökte samla upp honom så bockade han, han var helt tokig. Lyckades få stopp på honom nästan vid vägen, och sen höll han på och dumma sig och takta hela vägen hem. Fick bli en genomkörare på en väldigt kletiga ridbanan, och han ville bara rusa runt först med blev någolunda fin i slutet.

Vet inte riktigt vad det var med honom idag, men han var sjukligt dum och lyssnade verkligen inte alls. Förhoppningsvis är han bättre imorgon...

Var ute och sprang en sväng med Brinne, hade kedjan på honom idag så då höll han sig i chack och jag hade lite lättare att få stopp på honom när han älgar iväg. Sprang hela kråklund och tillbaka, och i den takten så känns det att jag inte har så himla bra kondis, får jobba på det ;)

Blev skraj på hemvägen när det började störtregna och dropparna landade på plåttaket bredvid vägen. Dummade sig och hoppade runt på hela vägen, så fick putta ner den dumma ponnyn i diket när det kom en bil, som kollade undrande på oss. Bara att jobba vidare med fegisheten, men blir att åka runt lite nu på lovet, miljöträning står högst på listan!

 

/Rebecca


RSS 2.0